Τρέχουσα αξία αυτοκινήτου


Ο υπολογισμός της τρέχουσας αξίας του αυτοκινήτου μας, εξυπηρετεί κυρίως δύο σκοπούς. Καταρχήν, να ξέρουμε για πόσα λεφτά θα το ασφαλίσουμε και δεύτερο να γνωρίζουμε πόσο πραγματικά αξίζει για μία αγοραπωλησία. 

Ειδικά για την ασφαλιστική του κάλυψη, πρέπει να ξέρετε ότι το να το ασφαλίσετε παραπάνω από την αξία του, δεν σας συμφέρει, μιας και σε περίπτωση ατυχήματος, η τρέχουσα αξία του θα υπολογιστεί με τον πίνακα που σας δίνουμε παρακάτω, ανεξαρτήτως του ποσού που το ασφαλίσατε.


Αν αντιθέτως, το ασφαλίσετε για λιγότερα χρήματα, θα αποζημιωθείτε για το ποσό το οποίο το ασφαλίσατε. Π.χ. μία Skoda Octavia 1600 mpi Ambiente 2005 μοντέλο, έχει τρέχουσα αξία 3,400€. Αν το ασφαλίσετε για 5000€ και καταστραφεί, η ασφαλιστική εταιρεία θα σας επιστρέψει το ποσό της πραγματικής αξίας του, τα 3,400€. Αν όμως το ασφαλίσετε για 2000€, αυτό θα είναι και το ποσό που θα σας επιστρέψει η εταιρεία.

Καταλήγουμε πως πρέπει πάντα να ασφαλίζετε το αυτοκίνητό σας με βάση την τρέχουσα αξία του.

Κάνοντας κλικ στην παρακάτω εικόνα-σύνδεσμο, θα μεταφερθείτε στην σελίδα του autotriti.gr και εισάγοντας τα στοιχεία του αυτοκινήτου σας ή του αυτοκινήτου που σας ενδιαφέρει, θα υπολογίσετε την αξία του.



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...